Raad van Advies

Onze Raad van Advies is samengesteld met een groep vaste onafhankelijke en objectieve vertrouwenspersonen die zich graag voorstellen!

Raad van Advies

Mark Stoffels

Ik ben Mark Stoffels. Ik heb een financieel-economische achtergrond en heb jarenlange ervaring als financieel bestuurder. Sinds 1 december 2022 ben ik werkzaam als directeur financiën en risk bij een pensioenuitvoerder. Daarnaast ben ik bestuurder/penningmeester van diverse stichtingen en verenigingen. Ik ben getrouwd met Désiree, we hebben drie kinderen en wonen in de omgeving van Amsterdam.

Mijn rol binnen Shelterzorg is tweeledig: ten eerste het geven van advies over lopende en toekomstige financiële vraagstukken die de organisatie raken. Daarnaast challengen we samen met de andere leden van de Raad Maarten en Jacqueline op strategische onderwerpen. Mijn nevenfuncties hebben vaak een link met kinderen en tieners, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een goede basis kunnen krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Dit past binnen de visie en waarden van Shelterzorg en daarom zet ik graag mijn kennis en kunde in om deze organisatie verder te helpen.

Mark Stoffels

Nicole de Baat

Mijn naam is Nicole de Baat. Ik ben getrouwd met Léon en we hebben samen drie kinderen in de leeftijd tussen 15 en 21 jaar. Wij wonen in Wijchen en hebben daar een middelgrote praktijk voor fysiotherapie, Fysio- en Manuele Therapie Baat. Ik houd mij bezig met het strategisch management binnen onze organisaties. Naast mijn werkzaamheden in onze praktijk ben ik ook zelfstandig projectmanager en zet mij in om samen met andere betrokkene, vooral in de eerstelijnszorg, de zorg toekomstbestendig te maken en te houden. Ik houd van verbinden en bouwen aan sterke netwerken. Ik geloof in de kracht van samen, omdat je nu eenmaal samen verder komt dan alleen.

Mijn rol in de RvA van Shelterzorg is om advies te geven over personele zaken en toekomstige ontwikkelingen op dit gebied. Ik hecht veel waarde aan een motiverend personeelsbeleid en een werkomgeving waar medewerkers kunnen groeien en goed tot hun recht kunnen komen. Ik het een voorrecht om mijn visie, kennis en ervaring in te mogen zetten voor Shelterzorg!

Nicole de Baat

Nico Leerlooijer

Ik ben Nico en ik ben getrouwd met Marijke. We hebben vier kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 en wonen in Sliedrecht. In mijn achtergrond zitten zeven jaar als marinier bij het Korps Mariniers. Dat heeft een mooie basis gelegd in mijn persoonlijk leiderschap en het werken op hoog niveau met teams. In het laatste jaar bij de mariniers een opleiding gedaan om daarna in de verstandelijk gehandicaptenzorg te werken met de intensieve doelgroep. Daar begonnen als persoonlijk begeleider, ontwikkeld naar teamleider en uiteindelijk manager. Daarnaast de bijbehorende opleidingen gedaan SPH, managementopleiding en een coaching opleiding. Sinds 2 jaar voor mijzelf begonnen als ZZPer en in die 2 jaar bij een Christelijke organisatie aan het werk in verschillende functies zoals coach en teamleider. Mijn huidige functie is die van manager van het cluster intensief binnen die organisatie. Daarnaast begeleid ik nog twee autistische mensen vanuit PGB en ben ik als consulent werkzaam bij het CCE. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bezig met voetbal en hardlopen (opwerken naar een halve marathon in Irak sept 2022).

Mijn rol in het RVA zal ik vormgeven vanuit de inhoudelijke kennis die ik heb opgedaan van uit mijn ervaringen in de zorg op verschillende niveaus en zal mijn kennis inzetten om Shelterzorg op die manier te ondersteunen. Daarnaast voorzie ik de medewerkers van Shelterzorg van trainingen vanuit de methodiek Triple C.

Nico