Medewerkers

Naast de gezinshuisouders die zich op hun eigen pagina's voorstellen, werken er bij Shelterzorg nog andere medewerkers die zich graag aan je voorstellen.

Pedagogisch medewerkers

Regiebehandelaar Nannie Boermans

Ik ben Nannie Boermans, regiebehandelaar bij Shelterzorg. Dat betekent dat ik de behandeling van alle cliënten volg en met gezinshuisouders, begeleiders en directie meedenk over wat het beste is voor de cliënten. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd en een opleiding gevolgd tot GZ-psycholoog. Na jarenlang gewerkt te hebben op leefgroepen in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, ben ik heel blij nu met deze bijzondere gezinnen te kunnen werken. Het is mijn wens alle jongeren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en ik wil gezinshuisouders te helpen hen een fijne plek te bieden om te wonen en op te groeien. Respect, vertrouwen, plezier en samen leren zijn daarbij belangrijk.

unnamed

Behandelcoördinator Carlien Claessen

Hi! Mijn naam is Carlien Claessen. Binnen Shelterzorg ben ik behandelcoördinator en ben ik verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Ik heb jaren gewerkt binnen de gehandicaptenzorg en ik heb in 2019 de overstap gemaakt naar Shelterzorg. Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog ben ik verantwoordelijk voor zorginhoudelijk processen van de jongeren op Nebo en voor de kinderen van gezinshuis Dior. Daarnaast stort ik mij graag op vraagstukken rondom kwaliteit en beleid. Ik vind het belangrijk dat er passende ondersteuning kan worden geboden aan onze kinderen en jongeren en dat dit gebeurt binnen een kwalitatief goed opgesteld kader.

Naast mijn werk als behandelcoördinator binnen Shelterzorg, geniet ik thuis van mijn gezin. Ik krijg er energie van om samen met hen leuke dingen te ondernemen en mooie herinneringen te maken.

396202364cfe1712be99.png

Behandelcoördinator Silvana Franssen

Even voorstellen. Mijn naam is Silvana en ik ben in 2014 afgestuurd als Orthopedagoog. Nadat ik enkele jaren in verschillende functies heb gewerkt binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg, ben ik sinds 2018 werkzaam als behandelcoördinator bij Shelterzorg. Ik ben verbonden aan de 18+ locatie Zandroos waar ik als behandelcoördinator betrokken ben bij de behandeling en begeleiding van de bewoners binnen deze beschermde woonvoorziening. Als behandelcoördinator draag ik, in samenwerking met de gezinshuisouders en pedagogisch medewerkers, zorg voor de vormgeving en evaluatie van de behandeling van de bewoners. Het is mooi om te zien hoe zij zichzelf binnen Zandroos ook na hun 18e jaar verder kunnen ontwikkelen en ontplooien in een beschermde setting, richting een zelfstandiger bestaan.

Silvana

Pedagogisch medewerker Linda Stevens

Hoi! Mijn naam is Linda. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam binnen Shelterzorg als begeleider en persoonlijk begeleider op Zandroos Beschermd Wonen. Ik begeleid en ondersteun de jongeren met veel plezier. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit. Beide probeer ik over te brengen op de jongeren. Ik vind het belangrijk om af te stemmen op wat de jongeren zelf kunnen, willen en leuk vinden. Ik ben van mening dat op deze manier de jongeren zelfvertrouwen creëren en zelf ontdekken waar hun talenten liggen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen, vrienden en familie. Reis en sport ik graag en daarnaast houd ik van lekker eten.

Linda Stevens

Pedagogisch medewerker Floor Span

Hoi! Mijn naam is Floor. Sinds eind 2023 ben ik werkzaam als begeleider binnen Shelterzorg. Ik heb een actieve houding en breng graag positiviteit. Ik buig negatieve situatie graag om nog positieve ervaringen.
Binnen mijn werk vind ik het ondersteunen van de jongeren erg belangrijk. Samen kijken naar de wensen en behoeftes van de jongeren en hier samen mee aan de slag te gaan. Voordat we samen kunnen gaan bouwen, is het belangrijk voor mij om een band met de jongeren te hebben opgebouwd. Vanuit hier kunnen we samen werken naar ontwikkeling en het behalen van succeservaringen.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn twee honden. Op mijn vrije dagen ben ik het liefst op het strand te vinden.

eb25275a-176b-4016-bf26-b32754241bff

Facilitair medewerkers

Facilitair medewerker Pierre Lévêque

Mijn naam is Pierre en ik ben al vanaf het begin betrokken bij Zandroos. Ik werk hier als medewerker facilitaire dienst, hierin heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Mijn werkzaamheden bestaan uit allerlei klussen, groot en klein. Van schilderen tot een lampje in draaien, tuin- en bosonderhoud. Eigenlijk ben ik een manusje van alles. Verder werk ik regelmatig met jongeren in de dagbesteding. Het is fijn om in een bosrijke omgeving te werken en mijn steentje bij te dragen in het geheel Shelterzorg.

JB17092020134

Interieurverzorgster Hava Dagdas-Onal

Hallo, ik ben Hava Dagdas-Onal en ben nu sinds begin 2019 werkzaam als interieur verzorgster bij de afdeling Dior van Shelterzorg in Wijchen. Door het sociale en huiselijke karakter van deze organisatie voel ik me erg op mijn gemak en heb het er erg naar mijn zin.  Van directie tot alle medewerkers, iedereen is aardig en erg behulpzaam voor elkaar.  Zelf vind ik veel voldoening om oudere mensen/ kinderen die het minder hebben te helpen. Ben dus best sociaal ingesteld. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en 3 zonen in Wijchen. Mijn hobby’s zijn lekker koken, op vakantie gaan en  activiteiten doen met mijn gezin.

Hava

Financial controller: Julia Zhang

Julia werkt sinds september 2019 bij Shelterzorg. Ze is een financial controller met brede ervaring. Op een nuchtere maar betrokken manier, houdt ze het graag zo simpel en duidelijk mogelijk. Dat “verder kijken” is volgens Julia de kracht van een juiste administratie. Zij staat garant voor het leveren van kwaliteit. Iets moet goed zijn, dus niet half.

Julia heeft haar universitaire opleiding succesvol afgerond en daarna jarenlange werkervaringen als financial/business controller bij diverse internationale bedrijven. Ze is meer dan 3 jaar in dienst getreden bij een administratiekantoor in Breda. Naast werk, is Julia ook een beeldend kunstenaar en een muziek-dans-sport liefhebber.

“Ik voel mij gelukkig op mijn werk bij Shelterzorg, en ik ben blij wie ik ben.”

julia