Medewerkers

Naast de gezinshuisouders die zich op hun eigen pagina's voorstellen hebben we enkele pedagogisch medewerkers en enkele facilitaire medewerkers in dienst. Zij stellen zich hieronder aan je voor.

Pedagogisch medewerkers

Regiebehandelaar Nannie Boermans

Ik ben Nannie Boermans, regiebehandelaar bij Shelterzorg. Dat betekent dat ik de behandeling van alle cliënten volg en met gezinshuisouders, begeleiders en directie meedenk over wat het beste is voor de cliënten. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd en een opleiding gevolgd tot GZ-psycholoog. Na jarenlang gewerkt te hebben op leefgroepen in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, ben ik heel blij nu met deze bijzondere gezinnen te kunnen werken. Het is mijn wens alle jongeren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en ik wil gezinshuisouders te helpen hen een fijne plek te bieden om te wonen en op te groeien. Respect, vertrouwen, plezier en samen leren zijn daarbij belangrijk.

unnamed

Behandelcoördinator Carlien Claessen

Hi! Mijn naam is Carlien Claessen. Binnen Shelterzorg ben ik behandelcoördinator en ben ik verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem. Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog ben ik verantwoordelijk voor zorginhoudelijk processen van de jongeren op Nebo en Ezer. Daarnaast stort ik mij graag op vraagstukken rondom kwaliteit en beleid. Ik vind het belangrijk dat er passende ondersteuning kan worden geboden aan onze jongeren en dat dit gebeurt binnen een kwalitatief goed opgesteld kader.

Naast mijn werk als behandelcoördinator geniet ik enorm van mijn gezin en vind ik het leuk om samen met hen dingen te ondernemen.

IMG_7864

Behandelcoördinator Silvana Franssen

Even voorstellen. Mijn naam is Silvana en ik ben in 2014 afgestuurd als Orthopedagoog. Nadat ik enkele jaren in verschillende functies heb gewerkt binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg, ben ik sinds 2018 werkzaam als behandelcoördinator bij Shelterzorg. Ik ben verbonden aan de 18+ locatie Zandroos waar ik als behandelcoördinator betrokken ben bij de behandeling en begeleiding van de bewoners binnen deze beschermde woonvoorziening. Als behandelcoördinator draag ik, in samenwerking met de gezinshuisouders en pedagogisch medewerkers, zorg voor de vormgeving en evaluatie van de behandeling van de bewoners. Het is mooi om te zien hoe zij zichzelf binnen Zandroos ook na hun 18e jaar verder kunnen ontwikkelen en ontplooien in een beschermde setting, richting een zelfstandiger bestaan.

Silvana

Teamleider Maaike Bulten

Hallo, wat leuk om kennis te maken!

Mijn naam is Maaike Bulten en sinds 2022 binnen Shelterzorg werkzaam als leidinggevende. De zorg heeft mijn hart “in de brede zin van het woord”. Ooit ben ik gestart als verpleegkundige in het ziekenhuis en daar is mijn passie voor de zorg begonnen. Iets voor een ander kunnen betekenen, naast iemand staan en ondersteunen als het zelf even niet lukt. Dat is prachtig om te mogen doen en maakt mijn werk elke dag weer bijzonder. Op verschillende plekken in de thuiszorg en ouderenzorg heb ik als zorgmanager mogen werken en nu binnen Shelterzorg. Samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers de krachten bundelen vind ik heel belangrijk. Ieder met z’n eigen unieke talenten en naar eigen vermogen en mogelijkheden om zo te komen tot een optimale zorgverlening en begeleiding!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin en geniet ik van mijn rol als (pleeg)moeder. Ik houd van het luisteren naar muziek, het aangaan van ontmoetingen met familie en vrienden en wandelen en fietsen in de natuur.

Afbeelding1

Pedagogisch medewerker Linda Stevens

Hoi! Mijn naam is Linda. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam binnen Shelterzorg als begeleider en persoonlijk begeleider op Zandroos Beschermd Wonen. Ik begeleid en ondersteun de jongeren met veel plezier. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit. Beide probeer ik over te brengen op de jongeren. Ik vind het belangrijk om af te stemmen op wat de jongeren zelf kunnen, willen en leuk vinden. Ik ben van mening dat op deze manier de jongeren zelfvertrouwen creëren en zelf ontdekken waar hun talenten liggen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen, vrienden en familie. Reis en sport ik graag en daarnaast houd ik van lekker eten.

Linda Stevens

Pedagogisch medewerker Froukje van de Rijdt

Hoi, leuk kennis te maken! Mijn naam is Froukje en werkzaam binnen Zandroos Beschermd Wonen. Door de verschillende ervaringen binnen de hulpverlening met diverse doelgroepen werd duidelijk dat het werken met jeugd mijn voorkeur heeft. Ik omschrijf mijzelf als een spontane, toegankelijke en integere (jeugd)hulpverlener welke betrokken is met de jongeren en graag kijkt naar de mogelijkheden. Wat lukt en kan wel? Daarbij vind ik het belangrijk om jongeren in hun kracht te zetten en bewust te maken van hun kunnen. Mijn kracht als (jeugd)hulpverlener ligt onder andere in het levelen met de doelgroep. Wanneer je de taal van de muziek spreekt is dit een prettige basis bij de begeleiding en ondersteuning. Het levelen met de doelgroep, het afwisselende werk, het werken aan een vertrouwensrelatie én het daadwerkelijk iets mogen en kunnen betekenen in de zelfontplooiing van de jongeren maakt dat ik met plezier werk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en vriendinnen, op het voetbalveld, op het terras of in een heerlijk warm land!

Image

Pedagogisch medewerker Chika Okere

Hallo mijn naam is Chika Okere, persoonlijk begeleider bij Shelterzorg. Ik vind het belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen en ben van mening dat iedereen een eerlijke kans in het leven verdient. Het begeleiden van jongeren gericht op het verder ontwikkelen van hun vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid, vormt de basis van zo’n kans. Om dit proces met de jongeren te doorlopen en deze te coördineren vind ik prachtig! Het creëren van kansen en mogelijkheden door te zoeken naar oplossingen, in plaats van te richten op belemmeringen, is mijn visie en geeft mij ook energie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen ongeacht zijn verleden of achtergrond, binnen zijn eigen mogelijkheden en beperkingen in staat is tot groei en ontwikkeling. Door anderen word ik omschreven als: betrouwbaar (ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe), betrokken, een doorpakker, leergierig en empathisch.

Mijn vrije tijd besteed ik met mijn gezin, familie en vrienden. Wanneer er tijd overblijft reis ik graag, sport ik of sla ik een goed boek open.

e251d633-0090-41e5-b2a8-b3313225dc0e

Facilitair medewerkers

Facilitair medewerker Pierre Lévêque

Mijn naam is Pierre en ik ben al vanaf het begin betrokken bij Zandroos. Ik werk hier als medewerker facilitaire dienst, hierin heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Mijn werkzaamheden bestaan uit allerlei klussen, groot en klein. Van schilderen tot een lampje in draaien, tuin- en bosonderhoud. Eigenlijk ben ik een manusje van alles. Verder werk ik regelmatig met jongeren in de dagbesteding. Ook ben ik regelmatig te vinden in een van onze andere gezinshuizen. Het is fijn om in een bosrijke omgeving te werken en mijn steentje bij te dragen in het geheel Shelterzorg.

JB17092020134

Interieurverzorgster Hava Dagdas-Onal

Hallo, ik ben Hava Dagdas-Onal en ben nu sinds begin 2019 werkzaam als interieur verzorgster bij de afdeling Dior van Shelterzorg in Wijchen. Door het sociale en huiselijke karakter van deze organisatie voel ik me erg op mijn gemak en heb het er erg naar mijn zin.  Van directie tot alle medewerkers, iedereen is aardig en erg behulpzaam voor elkaar.  Zelf vind ik veel voldoening om oudere mensen/ kinderen die het minder hebben te helpen. Ben dus best sociaal ingesteld. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en 3 zonen in Wijchen. Mijn hobby’s zijn lekker koken, op vakantie gaan en  activiteiten doen met mijn gezin.

Hava

Interieurverzorgster Cecilia Burgos Campo

Hallo, ik ben Cecilia. Ik werk nu bijna een jaar met veel plezier bij Shelterzorg als interieurverzorgster. Door de warme en familiaire sfeer in de huizen voel ik mij erg op mijn gemak. Mijn collega’s noemen me perfectionistisch en ja ik hou ervan dat alles keurig netjes is. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Wijchen. Ik ben Spaanse van origine maar geboren en getogen in Uruguay. Sinds veertien jaar woon ik in Nederland. Mijn vader is Spaans en mijn moeder Italiaans. Spaans en Italiaans temperament dus! Ik breng graag veel tijd door met familie en vrienden en vind het heerlijk om voor hen te koken en te bakken. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en te reizen.

Cecilia

Financial controller: Julia Zhang

Julia werkt sinds september 2019 bij Shelterzorg. Ze is een financial controller met brede ervaring. Op een nuchtere maar betrokken manier, houdt ze het graag zo simpel en duidelijk mogelijk. Dat “verder kijken” is volgens Julia de kracht van een juiste administratie. Zij staat garant voor het leveren van kwaliteit. Iets moet goed zijn, dus niet half.

Julia heeft haar universitaire opleiding succesvol afgerond en daarna jarenlange werkervaringen als financial/business controller bij diverse internationale bedrijven. Ze is meer dan 3 jaar in dienst getreden bij een administratiekantoor in Breda. Naast werk, is Julia ook een beeldend kunstenaar en een muziek-dans-sport liefhebber.

“Ik voel mij gelukkig op mijn werk bij Shelterzorg, en ik ben blij wie ik ben.”

julia