Medewerkers

Naast de gezinshuisouders die zich op hun eigen pagina's voorstellen hebben we enkele pedagogisch medewerkers en enkele facilitaire medewerkers in dienst. Zij stellen zich hieronder aan je voor.

Pedagogisch medewerkers

Regiebehandelaar Nannie Boermans

Ik ben Nannie Boermans, regiebehandelaar bij Shelterzorg. Dat betekent dat ik de behandeling van alle cliënten volg en met gezinshuisouders, begeleiders en directie meedenk over wat het beste is voor de cliënten. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd en een opleiding gevolgd tot GZ-psycholoog. Na jarenlang gewerkt te hebben op leefgroepen in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, ben ik heel blij nu met deze bijzondere gezinnen te kunnen werken. Het is mijn wens alle jongeren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en ik wil gezinshuisouders te helpen hen een fijne plek te bieden om te wonen en op te groeien. Respect, vertrouwen, plezier en samen leren zijn daarbij belangrijk.

Behandelcoördinator Carlien Claessen

Hi! Mijn naam is Carlien Claessen. Binnen Shelterzorg ben ik behandelcoördinator, medewerker kwaliteitzorg en AVG functionaris. Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog ben ik verantwoordelijk voor zorginhoudelijk processen van de jongeren op het Arendsnest en de Zandroos. Daarnaast stort ik mij graag op vraagstukken rondom kwaliteit en beleid. Ik vind het belangrijk dat er passende ondersteuning kan worden geboden aan onze jongeren en dat dit gebeurt binnen een kwalitatief goed opgesteld kader.

Naast mijn werk als behandelcoördinator geniet ik enorm van mijn gezin en vind ik het leuk om samen met hen dingen te ondernemen.

Behandelcoördinator Silvana Franssen

Even voorstellen. Mijn naam is Silvana en ik ben in 2014 afgestuurd als Orthopedagoog. Nadat ik enkele jaren in verschillende functies heb gewerkt binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg, ben ik sinds 2018 werkzaam als behandelcoördinator bij Shelterzorg. Ik ben verbonden aan de 18+ locatie Zandroos waar ik als behandelcoördinator betrokken ben bij de behandeling en begeleiding van de bewoners binnen deze beschermde woonvoorziening. Als behandelcoördinator draag ik, in samenwerking met de gezinshuisouders en pedagogisch medewerkers, zorg voor de vormgeving en evaluatie van de behandeling van de bewoners. Het is mooi om te zien hoe zij zichzelf binnen Zandroos ook na hun 18e jaar verder kunnen ontwikkelen en ontplooien in een beschermde setting, richting een zelfstandiger bestaan.

Pedagogisch medewerker Linda Stevens

Hoi! Mijn naam is Linda. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam binnen Shelterzorg als begeleider en persoonlijk begeleider op Zandroos Beschermd Wonen. Ik begeleid en ondersteun de jongeren met veel plezier. Mijn kracht als begeleider is mijn enthousiasme en positiviteit. Beide probeer ik over te brengen op de jongeren. Ik vind het belangrijk om af te stemmen op wat de jongeren zelf kunnen, willen en leuk vinden. Ik ben van mening dat op deze manier de jongeren zelfvertrouwen creëren en zelf ontdekken waar hun talenten liggen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen, vrienden en familie. Reis en sport ik graag en daarnaast houd ik van lekker eten.

Pedagogisch medewerker Lisanne Tax

Ik ben Lisanne en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Shelterzorg. Iedere dag ga ik met veel plezier en energie naar mijn werk toe, het werken met jongeren is voor mij erg bijzonder. Iedere dag zijn er weer uitdagingen en leren we met elkaar zoveel nieuwe dingen. Ik vind het belangrijk om met de jongeren te kijken naar hun behoefte en wensen voor de toekomst en daar samen naar toe te werken en om daarin ook vooral samen door de diepte en hoogtepunten heen te gaan die de weg naar de toekomst vaak met zich meebrengt. Positiviteit en een grapje met elkaar op zijn tijd is voor mij daarin erg belangrijk.

In mijn vrije tijd sport ik veel, ik ben veel in en om het water te vinden. Ook hou ik van reizen en ben ik graag in de buurt van mijn familie en vrienden.

Pedagogisch medewerker Froukje van de Rijdt

Hoi, leuk kennis te maken! Mijn naam is Froukje en werkzaam binnen Zandroos Beschermd Wonen. Door de verschillende ervaringen binnen de hulpverlening met diverse doelgroepen werd duidelijk dat het werken met jeugd mijn voorkeur heeft. Ik omschrijf mijzelf als een spontane, toegankelijke en integere (jeugd)hulpverlener welke betrokken is met de jongeren en graag kijkt naar de mogelijkheden. Wat lukt en kan wel? Daarbij vind ik het belangrijk om jongeren in hun kracht te zetten en bewust te maken van hun kunnen. Mijn kracht als (jeugd)hulpverlener ligt onder andere in het levelen met de doelgroep. Wanneer je de taal van de muziek spreekt is dit een prettige basis bij de begeleiding en ondersteuning. Het levelen met de doelgroep, het afwisselende werk, het werken aan een vertrouwensrelatie én het daadwerkelijk iets mogen en kunnen betekenen in de zelfontplooiing van de jongeren maakt dat ik met plezier werk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en vriendinnen, op het voetbalveld, op het terras of in een heerlijk warm land!

Facilitair medewerkers

Facilitair medewerker Pierre Lévêque

Mijn naam is Pierre en ik ben al vanaf het begin betrokken bij Zandroos. Ik werk hier als medewerker facilitaire dienst, hierin heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Mijn werkzaamheden bestaan uit allerlei klussen, groot en klein. Van schilderen tot een lampje in draaien, tuin- en bosonderhoud. Eigenlijk ben ik een manusje van alles. Verder werk ik regelmatig met jongeren in de dagbesteding. Ook ben ik regelmatig te vinden in een van onze andere gezinshuizen. Het is fijn om in een bosrijke omgeving te werken en mijn steentje bij te dragen in het geheel Shelterzorg.

Interieurverzorgster Hava Dagdas-Onal

Hallo, ik ben Hava Dagdas-Onal en ben nu sinds begin 2019 werkzaam als interieur verzorgster bij de afdeling Dior van Shelterzorg in Wijchen. Door het sociale en huiselijke karakter van deze organisatie voel ik me erg op mijn gemak en heb het er erg naar mijn zin.  Van directie tot alle medewerkers, iedereen is aardig en erg behulpzaam voor elkaar.  Zelf vind ik veel voldoening om oudere mensen/ kinderen die het minder hebben te helpen. Ben dus best sociaal ingesteld. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en 3 zonen in Wijchen. Mijn hobby’s zijn lekker koken, op vakantie gaan en  activiteiten doen met mijn gezin.

Interieurverzorgster Cecilia Burgos Campo

Hallo, ik ben Cecilia. Ik werk nu bijna een jaar met veel plezier bij Shelterzorg als interieurverzorgster. Door de warme en familiaire sfeer in de huizen voel ik mij erg op mijn gemak. Mijn collega’s noemen me perfectionistisch en ja ik hou ervan dat alles keurig netjes is. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Wijchen. Ik ben Spaanse van origine maar geboren en getogen in Uruguay. Sinds veertien jaar woon ik in Nederland. Mijn vader is Spaans en mijn moeder Italiaans. Spaans en Italiaans temperament dus! Ik breng graag veel tijd door met familie en vrienden en vind het heerlijk om voor hen te koken en te bakken. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en te reizen.

Interieurverzorgster Marie-José Tax

Ik ben Marie-José Tax en sinds juli 2020 werkzaam bij Shelterzorg als schoonmaakster in de huizen Chananja & Parel. Samen met mijn man woon ik in Wijchen en hebben wij twee dochters: Lisanne & Laura. De oudste dochter Lisanne werkt als begeleider op Zandroos. In mijn vrije tijd ben ik graag in de buurt van mijn familie om samen leuke dingen te doen. Winkelen samen met mijn dochters doe ik graag.

Administratie: Julia Zhang

Julia werkt sinds september 2019 bij Shelterzorg. Ze is een allround administrateur met brede ervaring. Op een nuchtere maar betrokken manier, houdt ze het graag zo simpel en duidelijk mogelijk. Dat “verder kijken” is volgens Julia de kracht van een juiste administratie. Zij staat garant voor het leveren van kwaliteit. Iets moet goed zijn, dus niet half.

Julia heeft haar universiteit opleiding succesvol afgerond en daarna jarenlange werkervaringen als financiële controller bij diverse internationale bedrijven. Ze is meer dan 3 jaar in dienst getreden bij een administratiekantoor in Breda. Naast werk, is Julia ook een beeldend kunstenaar en een muziek-dans-sport liefhebber.

“Ik voel mij gelukkig op mijn werk bij Shelterzorg, en ik ben blij wie ik ben.”