Zandroos - Nebo

Berg in Israël. Jongeren staan op de berg en kijken naar hun toekomst, maar moeten nog een rivier over en een stuk grond trotseren. Het begint bij die berg en wij helpen je op weg naar jouw toekomst.

Wie zijn wij

Wij zijn Michel en Miranda den Bakker. Samen met onze 3 kinderen wonen we sinds de zomer 2019 in het pand ‘Zandroos’, aan de rand van het mooie Gelderse Wijchen.

Wij zijn geboren en getogen op de Veluwe. Een jaar na ons trouwen zijn we verhuisd naar Oost-Groningen. Daar hebben we samengewerkt binnen een rehabilitatieproject: een boerderij voor mannen met een verslavingsachtergrond, die de keuze maakten om daar hun leven een andere wending te geven. Met de nodige hulp, daar een nieuw leven op te bouwen.

Michel heeft een achtergrond in de bosbouw. Heeft ook een aantal jaren een eigen onderneming in deze sector gehad. Miranda heeft Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd.

Vanuit ons hart willen we ons graag, samen met deze organisatie, inzetten voor jongeren die een veilige plek nodig hebben om tot rust te komen om van daaruit verder te kunnen (op)groeien en ontwikkelen. Hen vanuit relatie ondersteunen in het vinden van een eigen plek in de maatschappij.

Wijzelf leven vanuit de overtuiging dat we geliefd zijn door God onze Vader en dat hopen we handen en voeten te geven binnen het werk wat we hier doen. In het samen optrekken hopen we de jongeren te laten ervaren dat ze er mogen zijn. We proberen daarin aan te sluiten bij hun specifieke behoeften.

Zo mogen we een tijdlang samen met de jongeren oplopen, op weg naar een voor hen zo zelfstandig mogelijk en betekenisvol leven.

Contact

Leemweg 112
6603 AM  Wijchen
06 43 55 77 56
nebo@shelterzorg.nl