Gezinshuis Rustpunt

Een plek om de tijd te krijgen, te bedenken en te ervaren dat ieder kind uniek en bijzonder is.

Wie zijn wij

Wij zijn Edwin en Jacqueline Visser, komen van oorsprong uit Zuid-Holland en wonen sinds 2023 met onze 2 kinderen op het Rustpunt.

Samen hebben wij al diverse ervaringen in de zorg, we zijn beide vrijwilliger voor een stichting van verstandelijk beperkte mensen. Dit doen we nog steeds met veel plezier.

Jacqueline heeft diverse functies in de zorg gehad, in de kinderopvang, teamleider wonen gehandicaptenzorg, en de laatste jaren als zelfstandige in de PGB-zorg gewerkt. Deze PGB is ook ingezet als leerkrachtondersteuner, met uitbreiding naar het zelfstandig voor de klas staan als invalkracht. Dit heeft zij met heel veel plezier gedaan.

Edwin komt oorspronkelijk uit de ICT, heeft hier erg veel ervaring opgedaan en heeft zich ontwikkeld tot een senior IT-specialist.

We wilden toch een stap extra doen, om echt iets te kunnen beteken voor de jongeren om ons heen. Dit is tot uiting gekomen in dit mooie gezinshuis. Hier komen al onze dromen en ervaringen samen en kunnen we ook echt een stap verder gaan.

We wonen op het prachtige Rustpunt, een heerlijk huis met alle ruimte voor de kinderen om letterlijk tot rust te kunnen komen.

Wij bieden een plek om jezelf te kunnen zijn, te ontspannen en tot bloei te kunnen komen. Bij ons is er een veilige plek om te wonen.

We hebben 2 poezen en een hond in huis. In de prachtige groene omgeving is er nog veel te ontdekken.

Dit alles kunnen we nooit doen zonder de hulp van onze God. Hij geeft ons de kracht om elke dag opnieuw de rust te vinden en het vertrouwen te mogen hebben dat hij er voor ons en voor jou is.

Ons motto is ieder uniek, niemand volmaakt, samen compleet!

Zorgvorm(en)

Contact

Hoeveweg 3
6613 AD Balgoij
06 398 02585