Gezinshuis Rots

'Het juiste fundament om te bouwen'

Wie zijn wij

Wij zijn Willem en Rianne Geerts. Wij wonen in Ederveen op de Poelweg nummer twee in een gezellige boerderij genaamd “Rots”. Wij zijn hier gestart in juni 2023.

Rotsis een monumentale boerderij, waar plaats is voor vier kinderen. Het is hier prachtig en rustig tussen de weilanden. We genieten van de geluiden van de schapen en koeien rondom de boerderij en alle vogels die druk aanwezig zijn in de tuin. We hebben het voornemen om nog uit te breiden met wat duiven en kippen, die kunnen we dan samen de kinderen verzorgen. Er is veel ruimte in en rondom het huis waar de kinderen zich kunnen vermaken. Daarnaast zijn er ook veel plekjes waar je je terug kunt trekken en kunt genieten van de rust.

Wij zijn ouders van een prachtig stel volwassen kinderen, waarvan er nog eentje bij ons op het terrein woont. We genieten van de contacten met onze kinderen en onze kleinkinderen en natuurlijk van de aanwezigheid van onze hond Joop.

Willem heeft een verleden in de horeca en heeft altijd veel met jonge mensen samengewerkt. Rianne heeft altijd in de zorg gewerkt en de laatste jaren Willem ondersteund bij zijn horeca onderneming.
Samenwerken is dus al enkele jaren ons ding. We wilden dit graag uitbouwen door ons open te stellen en samen te gaan werken met jonge mensen en/of kinderen. Ons doel is om hun bij te staan in het vinden van een plek in de maatschappij en hun op deze weg te begeleiden waar nodig is, door hun op te nemen in ons gezin.

Ons huis heet “ Rots”, omdat dit het juiste fundament is om te bouwen, we hopen de kinderen mee te kunnen geven dat je die rots nodig hebt in je verdere leven en dat ze mogen ervaren dat een gezinsleven met structuur een fijn houvast kan zijn.

Zorgvorm(en)

Contact

Poelweg 2
6744 PJ Ederveen
06 33 04 63 13
rots@shelterzorg.nl