Gezinshuis Dior

Gouden geschenk. Elk kind is een cadeau en wij staan naast je om te ervaren dat ook jij een gouden geschenk bent.

Wie zijn wij

Wij zijn Arnold en Patricia van der Vlies. We komen uit Sliedrecht en hebben samen 4 kinderen waarvan er nog 3 thuis wonen. De warmte en structuur van een hecht gezin is wat wij graag aan de jongeren willen bieden, we doen dit met de gedachte dat ieder kind uniek is en waardevol.

In januari 2019 zijn wij gestart als gezinshuisouders bij Shelterzorg en wonen we in gezinshuis Dior. Jarenlang zijn wij Horeca-ondernemers geweest waarbij we verschillende bedrijven hebben gehad. In dit werk begeleidden we regelmatig jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Patricia is daarnaast ook werkzaam geweest in diverse functies in de zorg en kinderopvang. We hebben de keuze om dit werk te gaan doen gemaakt omdat we een zinvollere invulling van ons leven wilden en omdat wij van mening zijn dat kinderen het beste kunnen opgroeien in een “normaal” gezin.

Ons huis ligt in een rustige buurt in Wijchen, we hebben een hondje en enkele konijnen. Er is veel ruimte om te spelen in onze grote tuin met o.a. een trampoline, schommel. Er is ook een mooie moestuin waar we allerlei groenten verbouwen.

In de mooie omgeving waar we wonen gaan we vaak wandelen in het bos of zwemmen met de kinderen bij een van de natuurwaters in de buurt.

Wij werken en leven vanuit onze christelijke overtuiging, maar hebben natuurlijk ook respect voor andersdenkenden. Ons doel is de jongeren te laten zien hoe mooi het kan zijn om in een warm en hecht gezin te wonen en zo samen op te trekken en op te groeien.

Zorgvorm(en)

Contact

Zesweg 86
6601 HB  Wijchen
06 579 32798

dior@shelterzorg.nl