Gezinshuis Corneliahoeve

'Ieder met z’n eigen unieke talenten en naar eigen vermogen en mogelijkheden'.

Wie zijn wij

Wij zijn Gert en Maaike en wonen in een prachtige boerderij uit 1910; de Corneliahoeve. We wonen in de kern van het dorp, maar zitten toch helemaal vrij. Omringd met bomen en weilanden is het een heerlijke plek om te wonen.

We wonen op de Corneliahoeve met 2 pleegdochters en hebben we plek voor 2 gezinshuiskinderen. Onze eigen volwassen kinderen zijn allemaal het huis uit. We worden wel vergezeld door onze labradoodle Loes.
Het verlangen om deze prachtige plek te delen met anderen is vanaf het begin een droom geweest! We zijn daarom blij en dankbaar dat we dit mogen en kunnen doen!

Het hart van Maaike leeft voor het ‘zorgen’. Ze is ooit gestart als verpleegkundige in het ziekenhuis en daar is haar passie begonnen. Iets voor een ander kunnen betekenen door naast iemand te staan en te ondersteunen als het zelf even niet lukt. Dat is prachtig om te doen en maakt elke werkdag weer bijzonder.

Maaike vindt het erg mooi om zelf thuis jongeren op te vangen en te begeleiden. Op deze manier kan ze dichtbij en laagdrempelig meewerken aan de zorg, begeleiding en aandacht voor de doelgroep vanuit haar rol als moeder en binnen de setting van haar eigen gezin. “Ik hoop en bid dat ik vanuit de stabiliteit van een gezin en de christelijke identiteit meerwaarde kan bieden aan de zorg voor deze jongeren en hen op die manier iets positiefs kan meegeven op hun reis toekomst in”!

Gert werkt naast het meedraaien op de Corneliahoeve als ZZP Timmerman. Hij doet allerlei (onderhouds) klussen op zowel de Corneliahoeve als op Gezinshuis Rots. Hij vindt het ontzettend mooi en dankbaar om een voorbeeld voor kinderen te kunnen zijn.

Maaike kun je binnen Shelterzorg ook tegenkomen op de Zandroos. Binnen Shelterzorg is Maaike ook leidinggevende en maakt ze deel uit van het managementteam. Samen met collega’s en mantelzorgers de krachten bundelen is heel belangrijk. Ieder met z’n eigen unieke talenten en naar eigen vermogen en mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar ons gezinshuis en dit mooie plekje in Ederveen? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Zorgvorm(en)

Contact

de Zicht 10
6744 WX Ederveen
06 46 16 81 93
maaike.bulten@shelterzorg.nl